Home / Zenski Kutak / Kako odabrati pravi bronzer?

Kako odabrati pravi bronzer?

Ljeti treba izbjegavati teška trljanja, a najbolje je osvježiti lice ispred njih bronzerom koji ostavlja dojam otrcanog tona. Otkrivamo što trebate imati na umu prilikom kupnje bronzera.

U dnevnim varijantama najbolje je nositi mat formulacije, dok je svjetlucanje idealno za večernji izgled, tako da možete naglasiti bronzer čekinje ili uljepšati dekolte.

Masna koža pogodna je za bronzer puder, a isto vrijedi i za mješovitu kožu, dok su tekuće i kremaste formule idealne za one sa suhom kožom.

Gel bronzeri i tekuće varijante odličan su izbor ako želite pokriti cijelo lice, tako da ga možete nositi umjesto praška, a bronzer puder je najbolji za naglašavanje jagodica.

Brončana nijansa ovisi o boji preplanulosti, pa su boje breskve i meda najprikladnije za svjetliju, srednju i tamnu kožu pogodnu za zlatne i bakrene nijanse, dok je tamna koža ispunjena čokoladnim i ciglenim tonovima. Bronzer bi trebao biti tamniji od boje tona kako bi izgledao prirodno.

Tajna lijepe, preplanulne preplanulosti prekrivena je pravilnom primjenom bronzera. Najbolje je naglasiti dijelove tijela koji su lako tamni, a to su čekinje, nos i linija kose. Preporučuje se da počnete s čela, a zatim uz nos i na kraju ga stavite na vrhove jagodica.

Prašak bronzer treba primijeniti s velikim gustim kistom, ali prije nego što ga stavite u kist, uklonite višak. Tekući bronzer treba nanijeti prstima ili spužvom i polako ga napuhati tako da prolaz nije vidljiv.

About admin

Check Also

Zaboravite na mitove o celulitu

Celulit, ili rupe i nepravilnosti na koži, mrze svaku ženu, a odlazak na plažu i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *