Home / Zenski Kutak / Odaberite masažu u skladu sa svojim potrebama

Odaberite masažu u skladu sa svojim potrebama

Masaže tijela su jedan od najpopularnijih načina opuštanja, ali je važno odabrati pravu vrstu kako biste stvarno riješili probleme koji vas muče. Stresan način života, nepravilno držanje tijela i fizički napori mogu dovesti do teških bolova u leđima i vratu, ali je važno saznati trebate li opuštajuću opuštanje ili pomoć profesionalca koji će vas vratiti u prvobitno stanje uz malo jaču masažu leđa. Evo nekoliko stvari koje treba razmotriti prije odlaska na masažu.

1. Pronađite problem

Uklonjeni živac na leđima, nakupljanje mliječne kiseline i osjećaj težine zahtijevaju potpuno različite vrste masaže, pa dobro razmislite o problemu koji vas muči. Ako patite od boli u vratu i leđima, odaberite sportsku masažu, a ako je to stres, odaberite opuštajuću masažu ili aromaterapiju.

2. Potražite ruke stručnjaka

Pitajte o maserki koju napuštate jer je to jedan od onih interesa u kojima su iskustvo i profesionalnost vrlo važne stvari. Neodržive ruke mogu napraviti lošu masažu i učiniti vas još gorim, pa prije naručivanja u salonu idite na forume i pogledajte što drugi preporučuju.

3. Olakšajte “probleme”

Ako niste veliki obožavatelj masaže, odaberite neke povoljnije varijante. Aromaterapija i masaža toplim kamenjem olakšat će stres na ugodan način i učiniti da se osjećate sjajno.

4. Budite oprezni s anticelulitnim masažama

Anticelulitne masaže su velika stvar, ali prije nego ih platite, morate znati dvije stvari: ove masaže su često vrlo bolne i često vode do pucanja kapilara. Ako imate problema s ispuštanjem kapilara (što je kasnije gotovo nemoguće ukloniti) ili vrlo niskim pragom, razmislite o drugom načinu uklanjanja celulita.

About admin

Check Also

Zaboravite na mitove o celulitu

Celulit, ili rupe i nepravilnosti na koži, mrze svaku ženu, a odlazak na plažu i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *