Home / Zenski Kutak / Odaberite ruž koji vam odgovara

Odaberite ruž koji vam odgovara

Neke djevojke ne mogu biti bez ruža, a neke ih stavljaju samo u posebnim prilikama. Ali sigurno je da ni jedna žena ne može biti bez ovog proizvoda. Ispod pogledajte koje vam nijanse najbolje odgovaraju, ovisno o vašem putu.

Svijetli put

Izbjegavajte napad na boje. Ako želite jaku boju, držite se podalje od tamnih nijansi, jer će vaš blijedi način biti nezdrav.

Ugasi cestu

Izbjegavajte suhu i mutnu boju (npr. Jorgovan). Važno je da definirate svoj izgled, pa odaberite plavkaste nijanse ili one koje daju toplinu – blagu ružičastu ili smeđu boju.

Cesta maslina

Možete odabrati hladne i tamne nijanse. Eksperimentirajte s bojama, ali čuvajte se nijansi zbog kojih izgledate divlje. Imate li tamnu kosu, odaberite nijanse grožđica, koristite boju kupine za jači dojam.

Naravno ovo je individualno istraživanje. Svakako vi znate koja boja ruža ide uz vaš ten i njegovu boju kao i koja vam je omiljena. Posavjetujte se i sa prijateljicama i tražite njihovo mišljenje i društvo kada idete u šoping po novi ruž i vjerujte nećete se pokajati. Za kraj kako bi ruž dobro izgledao, odn za početak, bitan je dobar piling usana šećernom pastom ili ipak neki već napravljen i kupljen jer nijedan ruž neće lepo leći na loše usne.

About admin

Check Also

Zaboravite na mitove o celulitu

Celulit, ili rupe i nepravilnosti na koži, mrze svaku ženu, a odlazak na plažu i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *