Home / Horoskop / Banane izgaraju masne naslage i uklanjaju višak vode iz tijela

Banane izgaraju masne naslage i uklanjaju višak vode iz tijela

To je potpuno neopravdano reći da, ako želite izgubiti na težini, trebali biste izbjegavati banane među ostalima. Oni su zapravo glavni sastojak dijetetskih napitaka koji ubrzavaju metabolizam i rastvaraju masnoće.

Banane su pune kalija koji uklanja višak vode iz tijela, čak 450 mg po plodu, plus prirodni šećeri za fruktozu, glukozu i saharozu koji su odličan izvor energije za tijelo. Jedna banana dovoljna je da se riješi gladi koja bi nas inače prisilila da jedemo grickalice.

Upravo zato se banane koriste kao baza za dijetalna pića, uz prirodna prirodna otapala poput špinata, lana i jagodičastog voća. Daje nam potrebne minerale, vitamine i vlakna.

Banana s bobičastim voćem priprema se na sljedeći način: jednu bananu prati žlica bobica, žlica meda, medenjak i pola šalice mlake vode. Špinat banana je super da srušiti glad zbog vlakana u oba sastojka. Banana ostavlja 20 grama svježeg špinata, pola šalice jogurta, trećinu šalica zobenih pahuljica i žlicu meda.

S napitkom od lana, masnoća se brzo topi, dodajte dvije čajne žličice lana, dvije žlice sirutke i jednu naranču na bananu. Sva su ta pića pohranjena u miješalici, jednostavno i jednostavno, a najbolje ih je konzumirati ujutro umjesto doručka. Banane su zdrave u normalnim količinama i ne treba pretjerivati.

About admin

Check Also

Šest osnovnih pravila djeteta: slijedite li ih?

Mnoge stvari za koje mislimo da znamo o dijeti su netočne, tako da ne dobivamo ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *