Home / Novosti / DŽEJLA RAMOVIĆ UTUČENA, ŠTA SE DESILO, NIJE DOBRO PROŠLA: Karleuša je opasno naribala ‘Ovo je tvoje najgore pojavljivanje ikad’!

DŽEJLA RAMOVIĆ UTUČENA, ŠTA SE DESILO, NIJE DOBRO PROŠLA: Karleuša je opasno naribala ‘Ovo je tvoje najgore pojavljivanje ikad’!

Džejla Ramović je veoma brzo dobila titulu favorita u “Zvezdama Granda”, ali tokom posljednja dva kruga su počele da se pojavljuju i izvesne kritike na račun talentovane 17-godišnjakinje iz Goražda.

Jedni su joj poručivali da je njen najveći teret upravo to što je samoj sebi postavila takav standard da svi od nje imaju prevelika očekivanja, dok su joj drugi sugerisali na čemu bi tačno Marija Šerifović, kao njen mentor, trebalo da poradi sa njom.

Ipak, njen nastup u posljednjoj emitovanoj emisiji je prošao neslavno, što se tiče komentara žirija, iako je prošla u šesti krug takmičenja sa svih šest glasova.

– Ovo je tvoje najgore pojavljivanje u ovoj emisiji ikad. Tebi su niske lage uvijek jako loše i bez emocija – poručila joj je Jelena Karleuša, dok je Ana Bekuta dodala:

– Ove pjesme su preveliki zalogaj za tvoj tanjušan vokal.

– Danas nije bio tvoj dan – složila se Viki Miljković.

Ipak, Marija je dodala da ima spremljene sve pjesme sa kojima će se Džejla boriti do finala, čime je pokazala da je uverena u njen visok plasman u ovom muzičkom talent šou-programu.

(Foto: Printscreen)

Novi.ba

About admin

Check Also

OVO NISMO MOGLI NI ZAMISLITI: Evo koliko godina ima Rada Manojlović, ISTINA U KOJU JE TEŠKO POVJEROVATI!

Rada Manojlović važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na estradi. No, ako se malo bolje ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *